Vlutters Tools & Safety: nieuwe bedrijfsvisie & huisstijl

Artikel delen

Vlutters Tools & Safety introduceert vandaag haar nieuwe bedrijfsvisie met bijbehorende huisstijl, website en media campagne. Vlutters heeft je veel te bieden op het gebied van veilig en efficiënt werken naar, op en van het dak. Waarbij de focus ligt op het totale servicepakket en het volledig ontzorgen van de vakman.

NAAR het dak toe

Vlutters helpt je om fysiek zwaar werk te verlichten en efficiënter te werken. Dit doen we onder andere door advies te geven bij de aanschaf of het verhuren van dakgereedschap, dakmachines, goederenliften en aluminium aanhanger- en autokranen.

OP het dak

Veiligheidssituaties op het dak worden voor jou en je opdrachtgever in kaart gebracht. Indien gewenst kan Vlutters de montage en het onderhoud van de valbeveiliging voor u verzorgen.

VAN het dak af

Jaarlijkse keuring en onderhoud van uw kraan, goederenlift en elektrisch gereedschap wordt door Vlutters voor je in de gaten gehouden. Een defecte machine? Je kan als klant 24/7 een beroep doen op de technische dienst. Zo hoeft het werk nooit stil te staan.

Meer weten? Kijk op www.vlutters.nl of bekijke onderstaande video.